audio - presnimavanje
audio editing
audio kasete
gramofonske ploče
magnetofonske trake
DAT trake / miniDisc
WAV / MP3 / FLAC / WMA
 
restauracija zvuka
osnovna restauracija
kompletna restauracija
 
audio for video
snimanje off-a
 
 
 
 
 
 
 
 

uslovi

Opšti uslovi za presnimavanje odnosno transfer audio/video materijala sa vaših starih ploča/traka/kaseta na neki od savremenih digitalnih formata/medija su jednaki za sve formate, odnosno medijume.

Ne preuzimamo na presnimavanje originalne kompakt diskove i DVD diskove.

Ukoliko otkrijemo bilo kakav vid piraterije, pornografije ili nepoštovanja autorskih prava, zadržavamo pravo da odbijemo takvu uslugu i izvestimo nadležne institucije o tome.

Upozoravamo vas da je neovlašćeno presnimavanje originalnih muzičkih i video kaseta, kao i gramofonskih ploča zakonom zabranjeno, osim za ličnu, odnosno privatnu upotrebu.

Stoga zadržavamo pravo da vam snimimo samo jednu digitalnu kopiju vašeg anolognog originala striktno za vašu ličnu upotrebu.

U cilju zaštite autorskih prava, kao i pravne zaštite, vaše i naše obavezujemo vas na potpisivanje ugovora o zaštiti autorskih prava. Primer ugovora možete pogledati ovde pdfi

Takođe vas molimo da ne zahtevate kopije omota originalnih audio/video kaseta i gramofonskih ploča, jer kopiranje istih spada u kršenje autorskih prava.

Uz svaki snimljeni CD-R/DVD-R priložen je crno-beli omot sa spiskom pesama, odnosnoi svim relevantnim informacijama o materijalu snimljenom na disku.

Za snimanje ne koristimo “no-name” prazne diskove, jer su se pokazali kao nepouzdani, naročito za upotrebu u portabl CD/DVD plejerima, automobilu, discman-u, i slično.

 


presnimavanje © 2010 - 2012